perjantai 14. marraskuuta 2008

Voiko viikko mennä nopeasti?

Maanantaina 14 opetusta, vastaa 21 tunnin työpäivää. Eipä siinä paljon mitään muuta pysty tekemään. Tiistaina oli opetusta vain 6 tuntia eli 9 tunnin työpäivän verran. Illalla veljeskunnan kokous. Keskiviikko muuten sama, mutta illalla oli tekla ja kirkkoneuvosto. Säkylässä tuntuu kaikkien huulilla olevan syvä huoli tulevaisuudesta. Tämä kävi taas esille kummassakin kokouksessa. Nyt on moni ymmärtänyt sen, mitä olen yrittänyt parikymmentä vuotta paasata: keskustaa pitää kehittää, jotta elinvoima säilyy. Seuraavaksi kunnan keskusta siirtyy ja me jäämme kehittämään kyläämme niin voimilla mitä jäljellä on. Harmillista kuinka oikeassa useimmiten olen ollut eikä kukaan kuuntele.

Torstai menikin sitten saunaremontin tarvikkeiden metsästyksessä: Turussa ja Säkylässä. Tulipa käytyä pitkästä aikaa Raumallakin Puustellin toimistossa katsomassa kodinhoitohuoneen kaappeja. Oli hyvä myyjä. Oli lähellä, ettei ostettu, vaikka ei ole vielä kodinhoitohuonettakaan. Perjantai aamupäivällä taas asioiden juoksemista siellä ja täällä sekä fysioterapiaa. Nyt ollaan lähdössä halpalennolla Riikaan. Ryanairilla lentää sopivasti illaksi Riikaan ja sunnuntai-illalla takaisin.

Niin ne viikot vierivät, ettei huomaakaan. Onneksi jotain aina saadaan pukattua eteen päin. Sauna valmistuu hitaasti, mutta varmasti, samoin opiskelijat. Terveyskin kohentuu päivä päivältä, paitsi verenpaine. Ensi viikoksi luvassa suurin piirtein samanlainen ohjelma, joten tulevaisuuskin on turvattu.

Ei kommentteja: