torstai 6. marraskuuta 2008

Työpäivä

Olipa taas kerran mukava työpäivä. On hienoa olla työpaikassa, jossa on hyvä henki. Siitä suuri kiitos talomme johdolle.

Tänään esittelin tekniikan alojen opolle tulevaa logistiikan perustutkintokoulutustamme. Olin aamulla lukenut Alasatakunnasta, että logistiikan alan roadshow oli vieraillut Eurassa. Soitin siitä paikasta ko. shown yhteyshenkilölle. Saamme sen suurellla todennäköisyydellä järjestymään vielä tänä lukuvuonna järjestymään Loimaan seutukunnalle.

Menemme aikuisryhmäni, Verkkomestarit, kanssa ensi vuoden helmikuussa opintomatkalle Gdanskiin. Varasin tänään lentoliput. Edestakainen lento 12-hengeltä vain 350 euroa. Ei ole kallista. Olemme ko. ryhmän kanssa vierailleet Virossa, Latviassa ja kaksi kertaa Saksassa. Nyt on siis vuorossa Puola. Ensi vuonna voisi vuorossa olla Irlanti.

Illalla pitäisi mennä kokoukseen, jossa suunnitellaan luottamusmiespaikkojen jakoa. Meidän politrukkimme olivat jo eilen olleet ensimmäisessä kontaktissa muiden puolueiden neuvottelijoiden kanssa. Tällä kerralla on paljon paremmat lähtökohdat kuin vuosiin. Onnistuimme vaalityössä todella hyvin ja se tulee varmasti näkymään myös lautakuntapaikoissa.

Ei kommentteja: