tiistai 2. joulukuuta 2008

Politrukkia harmittaa

Nimittely. Hän on paljastanut henkilöllisyytensä, enkä voi muuta kuin ihmetellä hänen sanomaansa. Hän on ottanut oikeudekseen nimitellä minua puolueensa sivuilla. Kun sitten menen sanomaan häntä politrukiksi hänen toistuvasti syötettyään muunneltua totuutta minusta ja tukijoistani kirjoituksissaan, hän otti "nokkiinsa". Tietenkin. Perusteluna oli, että totuutta voi muunnella, kun harrastaa iltapäivälehdistä tunnettua journalismia.

Kuulin myös, tosin ystäväni puhumana, että eräs hyvin tuntemani kepulainen olisi myös pahoittanut mielensä kirjoituksistani. Onkohan nämä kaksi henkilöä ymmärtänyt lainkaan, että kirjoittelen blogissani lähinnä omaksi mielenterveydekseni yksityishenkilönä. Enemmän itselleni kuin muille. Nämä ajatukset ovat sellaisia, joita ei tulisi ääneen sanottua. Molemmat herrat tuntevat minut ja tietävät, että olen luonteeltani rauhallinen, sovitteleva ja maltillinen. Kokouksissa useimmiten olen se, joka esittää kaikki osapuolia tyydyttävän ratkaisun. Kumpikaan heistä ei pysty rehellisesti muuta sanomaan.

En kuitenkaan loukkaannu, en ole sellainen, näistä loukkaavista ja osin herjaavista väitteistä, joita he esittävät. He saavat pelata peliään aivan vapaasti ja heittää väitteitään, jotka eivät perustu totuuteen sen paremmin minusta kuin ystävistäni. En suostu provosoitumaan tämän enempää. Kirjoittelen näitä juttuja terapiakseni ja se riittää minulle. En kanna kaunaa, vaan ymmärrän ja suvaitsen näitä heittoja.

Ei kommentteja: