maanantai 8. joulukuuta 2008

Itsenäisyyttä

Itsenäisyyspäivä meni. Eipä tullut edes katsottua kättelyjuhlaa. Saunaremontin teko rintamamiestalossa on tietenkin isänmaallista. Itsenäisyyspäivänä tulee mietittyä niitä aikoja ja tekoja, jolloin isosisäni ja vaimoni isä joutuivat nuorina miehinä taistelemaan Suomen itsenäisyyden säilyttämiseksi. Nämä kaksi miestä olivat eri lähtökohdista taistelemassa samaa taistelua. Isoisäni kuoli valitettavan nuorena enkä koskaan päässyt hänen kanssaan keskustelemaan näistä asioista. Vaimoni isä ei taas juuri koskaan puhunut sota-ajan tapahtumista. Ne olivat kuitenkin tehneet häneen syvän vaikutuksen.

Nuorempi tyttäristä lähti kolmeksi kuukaudeksi työharjoitteluun Leville. Kaisa pitää laskettelusta ja hiihtämisestä, joten työharjoittelupaikka voi olla Kaisalle mieluinen.

Politiikasta kuuluu monenlaista mielenkiintoista. Toivottavasti monet positiiviset huhut ovat edes osittain totta, jos ovat, elämme tosi mielenkiintoisia aikoja. Ken elää, hän näkee ja kuulee.

Työtä ja harrastuksia on tällä hetkellä enemmän kuin tarpeeksi. Välillä näin. Jouluksi pitäisi saada monenlaista tehdyksi, varsinkin, kun olemme lähdössä kahdeksi viikoksi Puolaan Krakovaan.

Ei kommentteja: