maanantai 15. joulukuuta 2008

Loimaan kaupunginjohtaja

Rantalan valinta on siis (lähes) varma. Kysyivät minultakin mielipidettä. Suosittelin Jaria. Hän on ahkera ja asiallinen. Loimaa on monella tavalla kiva pieni yhteisö. Tiivis ja palveluiltaan kokoonsa nähden erinomainen. Hyvät yhteydet ja kontaktit Turkuun, luovat hyvät puitteet kehittymiselle. Loimaa on onnistunut luomaan myös naapureihinsa hyvät välit eikä sillä ole tarvetta vaatia palveluiden keskittämistä pelkästään omaan keskustaansa.

Kunpa tulevassa Eurassa osattaisiin nähdä kunnnan kaikkien osien kehittämisen tärkeys. Eipä vaan sellaisia puheenvuoroja juuri Eurasta päin kuulu. Päinvastoin puhuvat kaiken keskittämisen tärkeydestä. On tehty virheinvestointeja, kun on rakennettu palveluja naapurikuntiin. Eivät ole kovin rakentavia näiden euralaisten puheet. Loimaalla on ymmärretty, että pieni voi olla kaunista ja että maaseutu on se joka voi vetää ihmisiä puoleensa. Loimaa on pystynyt markkinoimaan itseään jopa matkailullisesti. Pyhäjärviseudulla emme ole mahtavista puitteista huolimatta täysin onnistuneet matkailumarkkinoinnissa, puhumattakaan kuntamarkkinoinnissa.

Jarille toivotan onnea ja menestystä. Tiedän, että hän saa tuekseen hyvän organisaation. Loimaalla on todella hyviä päättäjiä ja virkamiehiä. Olen ollut paljon tekemisissä Loimaan kaupungin päättäjien kanssa eikä minulla ole heistä moitteen sanaa. Joten voisinko sanoa tervetuloa Loimaalle.

Ei kommentteja: