keskiviikko 17. joulukuuta 2008

Kokouksia ja pikkujouluja riittää

Tuntuu tämä joulunalus olevan kovasti kiireistä aikaa. Kokouksia ja pikkujouluja on jokaiselle illalle ainakin kaksi. Eilen olisi ollut kaksikin kokousta ja yksi pikkujoulu mistä valita. Silloin joutuu tekemään priorisointia. Kun on kyseessä vapaa-ajan riennoista, voi valita itseään kiinnostavimman.

Eilisen osalta omalla kohdallani oli onnistunut valinta, ainakin jos kuuntelee työtoverien pikkujoulukommentteja. Työnantajamme oli järjestänyt tämänvuotisen pikkujoulun maatalousmuseo Sarkaan. Eivät ole arvioinnit ruoasta ja ohjelmasta olleet kovin kehuavia.

Valinta oli Oskar- ja Kivikartanoyhdistysten yhteinen joulukokous Huittisissa. Tunnelma oli todella lämmin ja veljellinen. Ruoka ja ohjelma olivat hyviä. Ilta oli rentouttava. Taas jaksaa mennä vuoden loppuun. Seuraava kokouksemme on vasta tammikuussa.

Krakovan matkaan pitäisi alkaa valmistautua. Ehkä pakata jotakin matkaan mukaan. Toisaalta Puolasta saa tänä päivänä kaikkea tarpeellista, joten ei kannata kovin paljon ottaa mukaan mitään. Ilmoistakaan ei yhtään tiedä millaisia ne perillä ovat. Joulukuun loppu on kaiketi melko samanlainen ilmoiltaan kuin meilläkin.

Tänään on henkilöstökokous. Tuleva fuusio puhuttaa. Uskon, että meille käy fuusiossa hyvin: tulee lisää mahdollisuuksia, kun saadaan laajennettua maantieteellinen alue selkeästi Turun itäpuoliseen kupeeseen. Länsipuolella toimii jo ansiokkaasti Raseko, itäpuoli on vähän niin kuin valkoinen aukko, kun Turku on sieltä kymmenen vuotta sitten vetäytynyt. Elämme joka tapauksessa mielenkiintoisia aikoja siellä ja täällä.

1 kommentti:

Anni kirjoitti...

Juu, kyllä täällä kelit on varmaan aika samanlaiset kuin sielläkin. Nyt on ollut päivisin plussaa, ja yöllä pikkupakkasia, voi tulla kylmempääkin, mutta tuskin mitään paukkupakkasia.