maanantai 22. joulukuuta 2008

Matkakuume

Olemme vaimon, pojan ja vävypojan kanssa lähdössä Krakovaan tyttäremme luokse viettämään joulua. Siinä menee uusi vuosikin samantien. Laukut on pakattu ja paikat laitettu lähtökuntoon. Ilmassa on siis lähdön tunnelmaa. Tulee varmasti erilainen joulu.

Viikonlopun valmistujaisjuhlat olivat upeita. Eilinen lähisuvun kanssa vietetty jouluhenkinen yhdessäolo kruunasi kaiken. Pojat (Antti ja naapurin E-P) soitttivat pianolla ja kitaralla joulumusiikkia. Lauloimme yhdessä ja erikseen. Rupattelua, seurustelua suvun kesken. Oli siis todella hieno tunnelma. Uskon, että kaikki viihtyivät.

Vähäsen kuuluu ikäviä huhuja Loimaan suunnalta. Toivottavasti kaupunginhallituksen tekemä päätös pitää. Tosi ikävää, jos vielä tulee mutkia matkaan. Politiikka on sellaista melkoista peliä ja kun sotkijoita on paljon, mitä tahansa saattaa tapahtua eikä mikään ole niin varmaa kuin epävarma.

Katsotaan millaiset yhteydet on Krakovassa blogin pitämiseen. Toivottavasti pääsee sieltäkin kirjoittamaan jotakin. Joka tapauksessa kaikille lukijoille haluan toivottaa rauhallista ja hyvää joulua sekä erinomaista ensi vuotta.

Ei kommentteja: