tiistai 2. joulukuuta 2008

Laiha sopu

Lienee parempi kuin lihava riita. On selvää, että punamulta Säkylässä on niin vahvoilla ja keskustalaiset sitä niin kovin toivovat, ettei ihan pienillä vaalivoitoilla sitä murreta. Äänestäjien muistuttaminen pelinpolitiikasta, jota Säkylässä on harjoitettu nyt 14 vuotta, ja harjoitetaan ainakin kaksi vuotta vielä, on meille tärkeä tehtävä.

Miten tuossa onnistumme, on seuraavien vaalien pääkysymys. Näissä vaaleissa viestiämme kuultiin hyvin ja äänestäjät olivat kanssamme samaa mieltä. Kaikilla muilla puolueilla äänimäärä laski, vaikka paikkaluku saattoi säilyä. Tällaiset asiat eivät todellisia pelureita kuitenkaan heiluta. Oma vallanhimo ja toisten kyykyttäminen ajaa ohi omantunnon äänen.

Joka tapauksessa suuri kiitos neuvottelijoidemme hyvälle työlle. He tekivät selväksi ajatuksemme, eikä ole heidään vikansa, että toiset jyräävät eivätkä ota meitä huomioon. Uskon vahvasti, että tulevaisuudessa asiat muuttuvat. Tulevaisuus on tässä tapauksessa melko lähellä. Lähdemme toiveikkaina tekemään taas vaalityötä. Tuskin saamme enää 60% voittoa. Mutta jos saisimme vielä 20% voiton seuraavissa vaaleissa, sillä olisi taas ehkä jotain merkitystä. Vanhassa Eurassa eikä Kiukaisissa ole ollut tällaista suhmurointia kuin meillä, joten sekin antaa vähän toivoa paremmasta. Toivottavasti nämä meidän suhmurat eivät pääse euralaisia opettamaan huonoille tavoille.

Ei kommentteja: