sunnuntai 18. tammikuuta 2009

Saunomista

Viikonloppu on mennyt saunomisen merkeissä. Neljä kuukautta tehty saunaremontti alkaa olla todella loppusuoralla. Listoja puuttuu jne. Veljeni Pasi teki kiukaan, jossa on kiviä 340 kg. Lopputulos on huikea. Kiukaassa pysyy lämpö hyvin seuraavaan päiväänkin eikä puita kulu juuri nimeksikään. Käsittämätöntä miten hyvä siitä tuli.

Pasi oli eilen kokeilemassa ja totesi itsekin, että on onnistunut yli odotusten. Poikamme Antti totesi, että uusi saunamme on aivan ihmeellinen, eri maailma. Kyllä on kannattanut kaikki vaivannäkö. Nyt pitäisi vielä saada saunan eteinen ja muu alakerta remontoitua. Taitaa vielä vierähtää melkoinen tovi ennen kuin uskaltaa kutsua saunavieraita. Toivottavasti juhannukseksi olisi kunnossa.

Poltiikissakin on tapahtumia. Kokoomuksella näyttää menevän todella hyvin. Niinpä tuo näkyy omassakin toiminnassamme. Kun otin kunnallistoimikuntamme puheenjohtajuuden ajattelin, että tulee vedettäväksi sellainen politbyroo, jota on vaikea saada toimimaan. Enpä olisi uskonut, että päin vastoin väkemme on innokkaasti mukana hahmottamassa politiikkaamme. Aivan tuulesta temmattuja ovat väitteet, ettei nuoria kiinnosta politiikka. Ei heitä kiinnosta vanhaan tapaan tehty politiikka. Kun he voivat itse vaikuttaa toimintaan, innostus syntyy. Olen hahmotellut, että ensi kerran elinkeinopoliittisen illan jälkeen voisimme keskustella koulutuspolitiikasta. Sitten jatkaa vielä tänä vuonna kaikki muutkin politiikan osa-alueet. Jos jatkuvasti on tupa täynnä, voimme olla tyytyväisiä.

1 kommentti:

Anni kirjoitti...

Hmm, koskakohan ehdin itse kotisuomeen saunomaan. Toivottavasti sent''n edes juhannukseksi.