keskiviikko 14. tammikuuta 2009

OPSia

Toista päivää Helsingissä opetusuunnitelma-seminaarissa. Melkoinen määrä ohjeita ja määräyksiä on tehty. Hiki nousee, kun ajattelee, että pitää nyt melko nopealla aikataululla tehdä päätökset siitä, että miten uudet opetussuunnitelmat otetaan käyttöön. Pitää tehdä valintoja ja laatia toteuttamissuunnitelmat. Minulla on luontaisesti halu käyttää työelämän edustajia mukana kaikessa opetusta koskevassa suunnittelussa.

Nyt pitää nopeasti saada Loimaan seudulta työelämä mukaan tekemään toteutussuunnitelmia. Uskoisin, että parin kuukauden päästä olemme jo pitkällä tässä työssä. On tartuttava toimeen jo huomenna.

Politiikan puolella on saatu luottamuspaikat jaettua sulassa sovussa. Huomenna on tarkoitus kunnallistoimikunnassa lyödä päätökset lukkoon. Laaja joukko on saatu mukaan toimintaan. Kokoomus Säkylässä on vahvempi kuin pitkään aikaan. Tuo näkyy monenlaisen positiivisena vireenä. Parin vuoden päästä alkaa kova työ nousta Eurassa. Eurassa ei ole totuttu äänestämään Kokoomusta. Siellä porvarit esiintyivät pitkää sitoutumattomina. Onneksi tässä on vaaleja parin vuoden välein, jolloin voimme saada näkyvyyttä ja tunnettavuutta. Uskon, että seuraavan kymmenen vuoden aikana Kokoomus Eurassakin voi nousta ellei suurimmaksi, niin ainakin toiseksi suurimmaksi ryhmäksi.

Ei kommentteja: