maanantai 29. syyskuuta 2008

Rapujuhlia ja muuta

Lauantaina saatiin kirkon kiviaita purettua hyvissä ajoin iltapäivällä. Kymmenen talkoolaista: kaksi traktoria kuljettajineen ja kahdeksan luovan työn tekijää (lapiomiestä) sai ihmeen nopeasti aidan purettua. Minusta käsipuolena ei ollut muuta hyötyä kuin antaa ohjeita traktorin kuljettajalle. Sen verran kuitenkin olin kiviin kiinni ottanut, että olkapäätä vähän kivisti.

Lauantai-illalla oli St.Rannassa porilaisten veljien rapujuhla. Veljiä vaimoineen oli yhteensä viisikymmentä. Autoin vähän tarjoiluhommissa, sen mitä pystyi yhdellä kädellä. Ilta oli oikein onnistunut. Rapuja oli paljon. Laulu sekä asiaan kuuluvat juomat maittoivat juhlijoille. Toivottavasti tulevat uudelleen.

Sunnuntaina Kaisa piti synttäreitä sukulaisille. Hieno juttu, että vielä tulevat syntymäpäiville. Kaisan kaveritkin olivat vähän ihmetelleet, että vieläkö teillä sukulaiset tulevat synttäreille.

Kävin iltakirkossa. Väkeä oli ihan mukavasti. Ensi viikon lopullakin pitäisi käydä kirkossa, kun vierailemme Pilistveren ystävyysseurakunnassa Keski-Virossa. On jotenkin mukava päästä vähän pois kotoa, kun olen ollut jo toista kuukautta neljän seinän sisällä pääosan ajasta.

Ei kommentteja: