torstai 18. syyskuuta 2008

Vaalit

Ensimmäisiä töitä on nykyaikana laittaa sähköiset viestimet ajan tasalle. Kirjauduin sekä mtv3 että ylen vaalikoneeseen ja laitoin tiedot kuntoon. Mtv3 ei vaan näytä tiedot päivittyvän. Ilmeisen ruuhkainen on tuo kone. Kotisivua tuli tässä tehtyä vaaleja silmällä pitäen. Pitänee vielä mainostaa niitä jossakin.

Nuorempi tytär Kaisa on myös ehdokkaana. Pitänee Kaisan kanssa katsoa myös markkinointia. Kaisalle olisi hyvä saada myös omat sivut. Vaaleista Säkylässä tulee kyllä melko mielenkiintoiset. Ainoastaan Kokoomus lisäsi ehdokaspaikkojaan. Kokoomuksella lisäys oli peräti 60 prosenttia. Vasemmistoliitolla vähennystä 40 ja Sdp:llä vähenystä peräti 48 prosenttia ehdokkaissa. Aivan samassa tahdissa ei varmasti vasemmiston paikat vähene, mutta jos tulee vaikka kolmenkymmenprosentin siirtymä vasemmiston paikoista oikeistolle, silloin vasemmisto menettäisi kolme paikkaa. Samaan aikaan sitoutumattomat eivät jättäneet enää omaa listaansa, vaan palasivat Kokoomukseen. Jos tulee vaalivoitto Kokoomus saa kahdeksan paikkaa tulevaan valtuustoon, jos tulee suuri vaalivoitto yhdeksän paikkaa ja jättivoitolla kymmenen paikkaa.

Sen jälkeen Säkylän kunnassa on vaikea nähdä enää Sdp-vetoista kunnallispolitiikkaa, jota on harjoitettu viimeiset neljätoista vuotta. Sdp vetänyt Keskustan antaessa tukensa. Kokoomusta ei ole kuunneltu. Tulokset ovat valitettavasti nähtävillä. Rahastot ovat tyhjentyneet. Alijäämää tehdään vuosi vuoden perään. Ei uskalleta tehdä mitään, koska pitää säilyttää kaikki vanha ja jotain uudistetaan jätetään vanha rakenne pohjalle.

Säkylän itsenäisyydestä toivottavasti voidaan vielä keskustella.

Ei kommentteja: