perjantai 19. syyskuuta 2008

Toipuminen

Toipuminen etenee. Jätin eilen pois kantositeen ja tänään olen ollut vähän väsynyt, mutta käsi näyttäisi toimivan jo jotenkin. Kovin paljon sillä ei vielä tehdä, voimaa ei ole eikä se liiku kovin laajasti. Kuitenkin tuntuu siltä, että ensi viikolla mennään taas loikkaus eteenpäin.

Tupalan Hovissa ruokailemassa tapasin Irinan ja Jarin. Molemmat tosi positiivisia yrittäjiä. Heidän kanssaan keskustellessa jo lyhytkin tuokio nosti mielialaa. Positiivisesta ihmisestä säteilee energiaa ympäristöönsä, jolloin kaikki saavat siitä osansa. Olisipa itsekin sellainen. Ainakin nyt sairausloman aikana mieliala on ollut välillä todella alhaalla. En ole aina voinut säteillä positiivista energiaa.

Tänään minäkin säteilen, kun sain itse ensin tuntea hyvän ilmapiirin. Jarilla on huomenna keikka St.Rannassa. Yritän jaksaa mennä katsomaan. Voisi jopa tehdä hyvää.

Tässä kun olen positiivisena kirjoittelemassa ja katselen ulos Pyhäjärvelle, mieliala nousee yhä. Aurinko paistaa ja on upea syysilma. Järvellä näyttää olevan ravustajia liikkeellä.

Ei kommentteja: