sunnuntai 21. syyskuuta 2008

Flashback


Olin eilen St.Rannassa katsomassa ja kuuntelemassa Jaria ja kumppaneita. Nämä veijarit olisivat voineet tehdä elämäntyönsä myös musiikin parissa. Sen verran hyvin soittavat ja esiintyvät. Herrat näyttivät nauttivan ja nautti yleisökin. Kiitos näistä elämämyksistä.

Yllättävän vähän oli tällä kerralla yleisöä. Sitäkin enemmmän oli kunnallisvaaliehdokkaita minä mukaan lukien. Taitaa tulla kova taistelu, kun yksi kepulainen uhkasi minuakin väkivallalla. Toivottavasti ei ole kovin tosissaan. Kyllähän Säkylän vaalitilanne on tänä vuonna "kuuma". Näyttäisi olevan viimeiset itsenäisen kunnan vaalit ja Kokoomukselle tulossa suuri ellei valtava vaalivoitto.

Nuorempi tyttäristä piti synttäreitä kavereidensa kanssa. Näytti olevan hauskaa. Menivät Euraan jatkoille. Kovasti Säkylässä toivotaan, että vähän varttuneemmalle väelle tarjottaisiin menopaikkaa, kun se Eura vetää nuorisoa. Eipä ole helppo rasti ratkaistavaksi. Mistä löytää sopivat esiintyjät sopivalla hinnalla.

Joka tapauksessa ilta sujui rattoisasti ja monen ystävän kanssa jutellessa. Kyllä tuollainen ravintolailta silloin tällöin avartaa ajatuksia ja on hyvä kuunnella mitä ihmisillä on sydämellä.

Ei kommentteja: