perjantai 29. tammikuuta 2010

Kiitos palautteesta

Mielipidekirjoitukseni torstaisessa Alasatakunta-lehdessä oli luettu ja sain eilisen päivän aikana siitä paljon positiivista palautettta. Kukaan ei moittinut. Tämän aamun sähköpostissakin oli kiitosta. Kiitos lämmittää aina mieltä ja kannustaa jatkamaan.

Mielestäni kuitenkin olisi parempi lopettaa jatkuva toisten panettelu ja tarkoitushakuinen asioiden vääristely. Säkylässä on toisaalta asiat valtavan hyvin ja toisaalta meillä talousvaikeuksia. Talousvaikeuksista selvitään ottamalla porvallinen talouspolitiikka käyttöön. Sitä on tosin melko hyvin tehtykin. Vielä vähän lisää tehostamistoimia ja olemme esimerkillinen kunta myös talousosaamisessa.

Säkylän Kokoomus tulee peräänkuuluttamaan Säkylän ihmettä: laitetaan talous kuntoon ja nautitaan kaikesta kauniista ja hyvästä, joka meitä ympäröi. Kunnossa olevat palvelut, niin yksityiset kuin julkiset. Upea luonto ja mukavat ihmiset. Ei ole parempaa paikkaa asua ja elää. Toivottavasti muut poliittiset ryhmät ovat mukana.

Viikonlopuksi Tahkolle. Ulkoilua ja moottoriurheilua. Hyvät ystävät upeat puitteet. Tulee varmasti taas hieno viikonloppu. Onneksi nämä ystävät eivät puhu politiikkaa ja jos puhuvatkin ovat samanhenkisiä. Moottoripyöräily meitä yhdistää ja kausi on taas yllättävän lähellä. Yleensä olen aloittanut maaliskuussa tai viimeistään huhtikuussa ajokauden. Saapa nähdä tänä vuonna minkälaiset kelit ovat maaliskuussa.

Ei kommentteja: