sunnuntai 17. tammikuuta 2010

Jälkipeli

On alkanut melkoisen voimakkain sanakääntein. Kuntaliitosta voimakkaasti ajaneet, koko persoonansa peliin laittaneet politiikot, ovat nyt aloittaneet melkoisen kampanjan, jonka mukaan he itse, ovat alusta alkaen halunneetkin tätä ratkaisua.

Miksi ihmeessä on kannattanut kaksi vuotta pitää yllä teatteria. Tämä on maksanut paljon rahaa ja kuluttanut kaikkien voimavaroja valtavat määrät. Sitten sanotaan, että vastuulliset piirit ovat hoitaneet asiat hyvin ja päästy alkupisteeseen. Ei voi olla totta. Ei todellakaan voi olla totta. Eikö todellakaan Säkylän johtavat sosialistit ymmärrä, että nyt on tehtävä nopea tilannearvio ja ryhdyttävä yhdessä miettimään tulevaisuutta.

Kaikki on otettava mukaan, eikä ole järkevää uhota, eikä moittia muita, eikä muistella menneitä, ainakaan pahalla. Kaikenlainen nimittely olisi syytä unohtaa. On selvää, ettei käsitys Säkylän johtavien politiikkojen vastuullisuudesta ja tilannetajusta ole kovin korkealla kuntalaisten silmissä tänä päivänä. Kuntalaiset ovat kuitenkin helpottuneita, koska tietävät, että ankeat ajat ovat tilapäisiä ja kun kipeät ratkaisut on tehty, ajat paranevat.

Koska monet kuntaliitokseen vastuullisesti suhtautuvat lukevat myös tätä blogia, toivon, että näitä osin provokatiivisia ajatuksia kommentoitaisiin.

Ei kommentteja: