maanantai 25. tammikuuta 2010

Törkykampanja

Säkylän demarit ovat aloittaneet melkoisen riidankylvön. Heidän sivustollaan käydään rajua henkilöihin käyvää törkykampanjaa, jota ylläpitäjä ylläpitää. Samalla sivustolla on ns. uutispalsta, jossa samainen ylläpitäjä julkaisee uutisina täysin tuulesta temmattuja mielikuvituksensa tuotteita, joilla ei ole muuta tarkoitusta kuin mustamaalata meitä. Todella kummallista käytöstä. Ala-arvoista, sivistymätöntä, suorastaan moukkamaista.

En voi käsittää, eikä kukaan mukaan meistä voi käsittää, miksi. Säkylän kunta on joutumassa ehkä historiansa kovimpien haasteiden eteen. Demarit ovat aloittamassa silti täysin vastuuttoman parjauslinjan ja kohdistavat kärkensä meihin. Mitä minä siitä, että minua parjataan, mutta että Säkylän nyt tarvitsema yksimielisyys on vaakalaudalla. Onneksi Säkylän Keskusta on ottanut vastuullisen otteeen, joten demarit saavat huutaa tuuleen, elleivät ole tulossa yhteiseen rintamaan pelastamaan palveluja ja vakauttamaan taloutta. Heillä on tietysti valtava ideologinen ongelma. Pitäisi saada kaikki pysymään ennallaan pelkästään veroja ja maksuja korottamalla. Kun siihen ei enää pystytä ja on itse oltu pääsyyllisiä vaikeaan tilanteeseen ajautumisessa, on loan heitto ainoa mitä osataan tehdä. Ehkä kuuluu sosialisimiin. Enpä tiedä, enkä taida enää piitata. Vaikka ensin harmitti niin, etten oikein kyennyt ajattelemaan rauhallisesti (vitutti).

Muutoin menee onneksi kohtuullisesti. Terveys on pysynyt vakaana. Jaksan hyvin tehdä töitä ja harrastaa. Hoidot aiheuttavat kylmän arkuutta ja tällainen talvi on vähäsen vaikeuttanut ulkoilua. Harmi, sillä terveille ihmisille tämä talvi on ollut aivan ihana. Enpä silti tosiaan valita, kun muuten on hyvä olla.

Kevät näyttää kiireiseltä ja työntäyteiseltä. Onneksi väliin mahtuu paljon rentouttavia aktiviteetteja. Seuraava on ensi viikonlopun motoristitapaaminen. Hyvien ystävien tapaaminen on aina mieltä virkistävää. Uskonpa, että viimeistään tuolloin on paha mieli pyyhkäisty pois.

Ei kommentteja: