maanantai 1. helmikuuta 2010

Kuntoilua

Rentouttava viikonloppu Tahkolla teki tosi hyvää. Pitkään jatkunut sairastelu on vienyt kunnon melko heikoksi. Pitänee ruveta kohottamaan. Viikonloppu oli mahtava: hyvien ystävien seura ja erinomainen ruoka. Metsästäjäystävämme Terho ja Tapio loihtivat villisiasta, hirvestä ja kauriista niin mahtavat ruuat, ettei sellaista saa edes parhaista ravintoloista.

Päätimme helatorstain aikaan sijoittuvasta mp-matkasta, joka suuntautuu viime sotien taistelupaikoille Laatokan Karjalaan. Tapsan isoisä on kaatunut Taipaleessa ja Terhon äidin koti on jäänyt rajan taakse. Ainakin niissä maisemissa tulemme käymään. Ajattelimme samalla kiertää Laatokan ympäri. Tulee taas varmasti kiva retki.

Töissä on paljon haasteita, toivottavasti aika riittää kaiken toteuttamiseen. Kokoamani tiimi työskentelee hyvin ja viime syksynä käynnistämämme uusi koulutusohjelma, logistiikka, toimii hienosti. Olen vieraillut muutamassa oppilaitoksessa, jossa ko. ohjelma on toiminut jo vuosia. Meillä ei ole mitään hävettävää. Päin vastoin olemme muutamassa kuukaudessa onnistuneet saamaan paljon aikaan.

Kunnallispolitiikassa elämme mielenkiintoisia aikoja. Tällä viikolla on kunnanhallituksen seminaari. Tulee olemaan mielenkiintoista kuulla johtavien virkamiesten ja luottamusmiesten lääkkeet talouden tervehdyttämiseen.

Ei kommentteja: