perjantai 5. helmikuuta 2010

Monipuolinen viikko takana

Kuluneella viikolla on ollut paljon tapahtumia. Olin jopa pitämässä monen vuoden jälkeen pimeän ajon koulutusta autokoulussa. Oli hauskaa. Opiskelijat olivat motivoituneita ja antoivat hyvän palautteen kurssin jälkeen.

Torstai kuluikin sitten koko päivä politiikan merkeissä. Osallistuin Säkylän kunnanhallituksen talousseminaariin. Päivä oli hyvä ja hyvähenkinen, paria soraääntä lukuunottamatta kaikki kuntapäättäjät katsovat samaan suuntaan ja ovat yksimielisiä tarpeellisista toimista. Säkylässä on nyt tekemisen meininki. Kunnanjohtaja on ottanut rivakasti ohjat käsiinsä ja talouden tervehdyttäminen tulee varmasti onnistumaan.

Tuntuu myös hyvältä, että oma joukkomme on saavuttanut yksimielisyyden. Kunnan talouden tervehdyttäminen on ollutkin kokoomuslaisten tavoitteena jo kauan. Siihen ei ole ollut muilla ryhmillä halua. Nyt näyttäisi siltä, että kaikki, jopa vasemmistoryhmät ovat samoilla kokoomuslaisilla linjoilla. Tällaisessa vaikeassa taloustilanteessa on hienoa, että kaikki ovat mukana.

Säästöjä löytyisi jopa enemmmän kuin mitä nyt virkamiehet esittävät. On hyvä, ettei tarvitse mennä niin pitkälle, että joudutaan palveluja merkittävästi heikentämään. Tulevissa leikkauksissa jopa osa palveluista paranee.

Oma terveys on viikon aikana horjahdellut melko pahasti. Tiistaiyö oli taas pitkästä aikaa tosi vaikea. Epäilen, että viime viikonlopun kuntoilukuuri oli sittenkin liian raju ja että se osittain aiheutti kiputilat. Toivottavasti nyt menee paremmin.

Ei kommentteja: