maanantai 2. helmikuuta 2009

Olipa mielenkiintoinen viikonloppu

Useita erilaisia kokouksia ja tapahtumia sisältänyt viikonloppu jopa valvotti minuakin, hyvää nukkujaa. Rakkaan harrastukseni vaikeita puolia on toimia loosimme vaalivaliokuntamme puheenjohtajana. Ex-puheenjohtajalle lankeava tehtävä, joka aiheuttaa paljon pään vaivaa. Kaikille pitäisi löytää mielekäs ja sopiva tehtävä. Ei ole koskaan ollut helppo tehtävä eikä ollut sitä tälläkään kertaa. Kolmen tunnin keskustelun ja useiden puhelinsoittojen jälkeen olimme lähes alkutilanteessa. Onneksi tänään on tullut viestejä, että asiat sittenkin loksahtavat kohdalleen. Hyvä, jos loksahtavat. Veljeskunnassamme päin vastoin kuin politiikassa on varmistettava, että kaikille jää hyvä mieli tehtyjen päätösten jälkeen.

Pidimme ensimmäisen yhteistyöpalaverin uuden Euran alueen Kokoomus-yhdisten puheenjohtajien kanssa. Mukana olivat Paneliaa lukuun ottamatta kaikki. Henki oli enemmän kuin erinomainen. Yhteistyö tulee varmasti sujumaan hyvin. Säkylässä on aktiivinen yhdistys. Eurassa on kuitenkin innostusta ja heillä on kova halu saada toimintansa viriämään. Eura on ollut pitkään Kokoomukselle vaikea paikka ja se näkyy vieläkin. Uskomme kuitenkin, että vaali vaalilta asia korjaantuu. Parin kolmen vaalin päästä voimme hyvinkin toiseksi suurin myös Eurassa.

Samaan aikaan olivat köyliöläiset ja säkyläläiset itsenäisyysaktiivit pitäneet herätyskokousta Säkylässä. Paikalla oli ollut merkittävä määrä valtuutettuja erityisesti Köyliöstä. Saapa nähdä mitä tänä keväänä vielä tapahtuu. Jos näillä mennään Köyliö ei lähde uuteen Euraan. Nyt näyttää, että myös Säkylässä kasvava joukko nousee vastustamaan kuntaliitosta Euraan.

Ei kommentteja: