lauantai 7. helmikuuta 2009

Parlamentti

Tulipa käytyä TB-parlamentissa pitkästä aikaa. Sattuipa siinä olemaan neljä paikallista yrittäjää ja muutamia muita. Tein pienen gallupin: kysyin jokaiselta mitä mieltä hän on liittymisestä Euraan. Yhtä lukuun ottamatta kaikki olivat jyrkästi vastaan. Tämä yksi sanoi, että hän ei tiedä mikä kunnan tilanne on, ollaanko konkurssin partaalla. Yrittäjistä kaikki olivat liittymistä vastaan.

Yllättävää minulle on se kuinka nopeasti mieli on muuttumassa. Muistaakseni vuosi sitten samassa parlamentissa oli vallalla käsitys, että Euraan liitos on, ellei hyvä, niin pakko tehdä. Luulenpa, että asiasta tullaan käymään kunnon keskustelua vielä toreilla ja toreilla. Harmi, ettei asiaa oikein kukaan uskaltanut ottaa kunnallisvaaliteemaksi.

Lähden tänään kolmeksi päiväksi Gdanskiin. Virkamatka, joka on kuitenkin mielenkiintoisella ohjelmalla tehty, joten tullee taas kerran kiva matka. Olemme tämän saman opiskelijaryhmän kanssa käyneet takavuosina monessa paikassa ja aina ollut tosi hyvä matka. Tällä kerralla on melko iso ryhmä, kaksitoista, lähdössä. Lento Gdanskiin on käsittämättömän halpa.

2 kommenttia:

Jani kirjoitti...

Onko blogisti jäänyt talvilomalle?

Asko Valli kirjoitti...

Talvilomaa ei saisi näköjään näistä hommista pitää.