torstai 5. helmikuuta 2009

Elämme mielenkiintoisia aikoja

Köyliöläiset ovat tosissaan vastustamassa kuntaliitosta. Seitsemän valtuutettua antoi nimensä jo tässä vaiheessa käyttöön. Minäkin tiedän ainakin yhden nimen, joka tulee mahdollisessa äänestystilanteessa äänestämään kuntaliitosta vastaan, mutta ei anna nimeään etukäteen julkisuuteen. Köyliössä näyttäisi puntit olevan hienoisesti kuntaliitosta vastustavien puolella.

Säkylässä on päättäjillä paljon pohdittavaa ko. tilanteessa. Melkoinen tilanne päättäjille, jotka eivät ole tottuneet tekemään itsenäisiä päätöksiä.

Kaava-asiat etenevät positiivisesti leirintäalueen osalta. Samaa ei voi sanoa kunnan keskustassa. Maanomistajat olisivat halukkaita myymään tonttejaan, mutta kunta ei halua ostaa tai edes kaavoittaa keskustan aluetta. Tässä on kuulemma suurinpana kantona kaskessa muuan johtava politiikko. Vaikuttimina ilmeisesti puhdasverinen kateus. Sellaista se on pienessä hiekkalaatikossa. En tiedä mitä tällaisesta toiminnasta pitäisi ajatella. Ehkä siinä on taas yksi selitys kovalle kiireelle liittyä Euraan. Vielä elää kuitenkin pieni toivonkipinä: Köyliö.

Ei kommentteja: