sunnuntai 17. elokuuta 2008

Sunnuntai

Piti olla hellepäivä. Ei ollut. Tulipa taas kirjoitettua tutkimusta eteenpäin muutama sivu ja moni ajatus täsmentyi. Ensi viikolla on keskiviikkona tarkoitus ylittää raja Vienan Karjalaan ja Kuolaan. Moottoripyöräily, rakas harrastus, onkin jäänyt tosi vähälle tänä kesänä. Ehkä ensi kesänä enemmän.
Tuli tänä kesänä sentään opetettua kolme uutta motoristia. He kaikki ovat ajaneet kuitenkin melko paljon, ehkä minunkin puolestani. Ensi viikoksi on luvattu vaihtelevaa säätä, kuitenkin suhteellisen lämmintä. Viime vuonna kun olimme Muurmanskissa sinne oli luvattu pari astetta pakkasta ja räntää. Onneksemme säätiedotus silloin ei pitänyt paikkaansa. Tänä vuonna kun on luvatta yli kymmenen asteen lämpötiloja säätiedotus saisi minun puolestani pitää vaikka paikkaansakin.
Tiistaina on tärkeä päivä. Loimaan koulutuskuntayhtymän hallitus toivottavasti tekee päätöksen kuljettajakoulutuksen aloittamisesta. Jos tekee myönteisen päätöksen, merkitsee se minulle työntäyteistä ensi talvea. Pitää valmistella kuljettajakoulutus: hankkia tilat, välineet ja opettajat. Olisi varmaan hyvä olla myös toteuttamiskelpoinen suunnitelma.

Ei kommentteja: