torstai 14. elokuuta 2008

Eilistä

Opinnäytteestä tuli eilen ensimmäinen palaute. Ensin tuntui, että maailma romahtaa, että ohjaaja ei ollut nähnyt mitään hyvää tutkimuksessamme. Sitten huomasin, että versio, jonka olin toimittanut oli hieman viallinen ja siinä olivat luvut kolme ja neljä yhdistyneet. Tarkemmin lukiessani palautetta, huomasin, ettei ohjaaja ollut lukenut sitä kovin huolellisesti, joten ne asiat, joita hän pyysi lisäämään, olivat siellä jo.
Toisaalta hyvä, että ohjaaja antoi kovalla kädellä palautetta, jolloin varmistuu, että tutkimusraportista tulee hyvä. Eilen oli muutakin järkytystä: sen lisäksi, että menetin työhuoneeni, tosin tilapäisesti, olin menettänyt myös autopaikan. Sekin asia järjestyi parhain päin.
Ylemmän ammattikorkeakoulututkinnon suorittaminen työyhteisössämme on saamassa lisääntyvää suosiota. Meillä on yksi työtoveri valmistunut ja minun lisäkseni yksi valmistuu tänä syksynä. Yksi valmistuu melkoisella varmuudella ensi vuonna ja ainakin yksi on aikeissa hakea. Hieno juttu, että kiinnostaa, sillä tutkinto oli mielenkiintoinen suoritettava ja antoi ainakin minulle paljon ammatillista ajateltavaa.

Ei kommentteja: