sunnuntai 23. elokuuta 2009

Terveys

Terveys on horjahdellut kahden viime kuukauden aikana. Lääkärit eivät löydä syytä, tosin nyt on löydetty mahdollinen kasvain, joka ei kuitenkaan voi olla oireiden aiheuttaja. Nyt tutkitaan sitten sitä. Perjantaina taas vatsakivut yltyivät niin pahaksi, että oksensin niiden johdosta. Olisipa hyvä, jos saataisiin vika selville.

Työnantaja suhtautuu tosi hyvin tilanteeseen ja antoi palkata sijaisen jo etukäteen. Hän saa tehdä minun tuntejani joka tapauksessa, jolloin voin keskittyä logistiikan opetuksen kehittämiseen. Kyllä minulla on erinomainen työnantaja ja hyvät esimiehet.

Syksy näyttää kiireiseltä. Töitä on paljon ja joka ilta on jotain harrastusta. Toivottavasti ei tule kovin pitkää sairauslomaa, sillä tekemistä riittäisi. Toisaalta, jos on edessä toimenpiteitä, niistä on toivuttava asiallisesti eikä töitä voi laittaa toipumisen edelle.

Politiikassa näyttäisi olevan hieman seesteisempää ja omat joukot ovat jälleen yhdistymässä. Säkylän Kokoomus tulee ensi vuoden vaaleihin vahvasti. Uskon, että saamme erinomaisen tuloksen. Töitä tosin on tehtävä, mutta onneksi nuori innostunut joukko on sitä tekemässä. On tosi hienoa, että olemme pitäneet huolta nuorten mukaan saamisesta.

Toivottavasti syksy menee niin hyvin kuin tänään sunnuntaina näyttäsi menevän: ilma on erinomainen ja tänään vatsakin on ollut lähes oireeton.

Ei kommentteja: