perjantai 10. heinäkuuta 2009

Lomalla on hyvä sairastaa

Niinhän se menee. Hyvä työntekijä sairastaa lomallaan. Niin siis minäkin. Viikon verran ollut kovia vatsakipuja, jotka päättyivät eilen illalla kovaa oksennuskohtaukseen. Nyt kipuja ei ole. Lääketieteelliset tutkimukset ovat menossa, toivottavasti kipujen alkuperä selviää.

Jospa voisin nyt aloittaa lomapuuhat. Olisi nimittäin yhtä jos toistakin tehtävää. Toisaalta voisi olla parempi viettää edelleen lomaa eikä tehdä yhtään mitään. Ikkunasta katsellessa näyttää Säkylän Pyhäjärvi melko myrskyiseltä. Eipä taida kalastajillakaan olla helppoa.

Poika oli tehnyt kitarakaupat netissä, toivottavasti tällä kertaa onnistuneet. Edellinen kauppa saatiin onneksi peruuttua ja rahat palautuivat. Ei ollut aito Fender. Nyt on mukana myös aitoustodistus, toivottavasti myös todistus on aito.

Uusin harrastus, kesäteatteri, tuntuu vievän mukanaan. Tekisi mieli mennä tänä iltana katsomaan näytöstä Kuivalahdelle. Onneksi vaimokin on innostunut teatterissa kävijä, joten häntä ei tarvitse liiemmin houkutella mukaan.

Tulisiko ensi viikolla jälleen hellettä, toivottavasti ainakin vähän lämpimämpää...

Ei kommentteja: