keskiviikko 8. heinäkuuta 2009

Kaunis ja kiireinen kesä

Kesäloma, jota varjostaa pienoinen sairastelu. Kuitenkin tekemistä tuntuu riittävän ja työtilaisuuksia satelee. Suorastaan anellaan tulemaan erilaisiin töihin. Tuntuu oudolta, kuinka vaikeaa näyttää olevan työntekijöiden saanti heinäkuisessa Suomessa.

Olen ajatellut pitää lomaa enkä tehdä muutamiin päiviin yhtään mitään. Tarkoitus on "nollata" nuppi kokonaan. Ilmatkin ovat olleet suotuisia viime päivinä. Ovat houkutelleet tekemättömyyteen, oleiluun. Ainoa harmin aihe on öisin tulevat oudot vatsakivut. Toivottavasti saatu lääkitys tepsisi.

Kuntaliitosasia on ollut kova pala. Minuakin uhkailtiin väkivallalla, kun olen kirjoittanut jossakin vaiheessa liian Eura myönteisesti paikallislehden mielipideosastolla. Kylläpä olisivat saaneet miettiä vähän tarkemmin nämä kuntaliitosfanatiikot, kuinka asian markkinoivat, ettei olisi tällaista tilannetta. Neljä - viisi johtavaa politiikkoa saavat koko kylän toisiaan vastaan. Onhan sekin varmaan ylpeilyn aihe ja voitonriemua nostattavaa. Kannattaisi silti yrittää tehdä asioita sovussa eikä repien. Fanaattinen luonne ei varmasti ymmärrä mitä on tehnyt "väärin", kun kerran on oikeassa. Aika parantaa haavat ja pitkä aika varmasti, ellei tee uusia.

Ei kommentteja: