tiistai 28. lokakuuta 2008

Vaalit

Vaalit menivät. Eipä oikein äänestäjät luota kykyihini. Onneksi sentään itse luotan niihin. Kokoomukselle vaalivoitto oli historiallinen ja muutenkin tuntuu mukavalta olla porvari. Suomella ja suomalaisella oikeistolla on mennyt viime aikoina hyvin ja tulevaisuuskin näyttää turvatulta, kun vasemmisto ukkoutuu. Nuoret ovat järkeviä eivätkä haikaile sosialismin tai kommunismin perään niin kuin edelliset ikäpolvet.

Suomalaiset ovat oppineet, että työtä tekemällä maata rakennetaan eikä omaisuutta jakamalla. Kuntavaaleissakaan ei vasemmisto tällä kertaa puhunut koko aikaa palvelujen yksityistämistä vastaan. Mitä merkitystä palvelujen saajalla on palvelun tuottamistavalla. Palvelun laatu on sekä joka ratkaisee.

Eura pelottaa oikein tosissaan. Mikä ihme niitä euralaisia riivaa, kun äänestävät sosialisteja ja kommunisteja vuodesta toiseen ja kasvavassa määrin. Mistä niitä siellä oikein sikiää. Muualla Suomessa, jopa Porissa kehitys kulkee päinvastaiseen suuntaan. Ei voi voittaa näköjään joka paikassa.

Ei kommentteja: